Albérlet kereső
Kedvencek
Keresés

ALBÉRLET

JELLEMZŐK
Deák Ferenc utca
Azonosító: 5339
Típus: Luxus
Kerület: V. kerület
Emelet: 9
Méret: 61 nm
Szobák: 2
Havi díj / hónap:
362 000 HUF
Listához adom Listához adom
LEÍRÁS

Kiadó a belváros szívében, a Kempinski Hotel mögött egy exkluzív, legfelső, 9. emeleti panorámás lakás. A lakás minőségi anyagokból frissen felújított, bútorozott, gépesített, légkondicionált.

Külön szobával, konyhával, mellékhelyiséggel, egy 14 négyzetméteres terasszal és egy csodálatos panorámás üvegfallal rendelkezik! A közös költség 29000 Ft/hó, ami tartalmazza a fűtés költséget.

A Váci utca Pest talán leghíresebb sétálóutcája, a történelmi belváros integráns része, a társadalmi és üzleti élet központját jelentő city bevásárló övezete. A környék több generáció számára egyenlő az exkluzivitással, a nemzetközi világmárkákkal és azok sokszor kizárólagos, csak itt megtalálható üzleteivel. A Váci utca a pezsgő társadalmi élet színtere, helyszíne a korzózásnak, a történelmi épületek közti nézelődésnek, díszlete a baráti találkozóknak és randevúknak. Jelenleg 500 különböző üzlet, szolgáltató hely, vendéglátóhely áll az idelátogatók rendelkezésére.

ELHELYEZKEDÉS
Az ingatlan a térképen található körön belül helyezkedik el.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Ha bármilyen kérdése volna a lakással kapcsolatban vagy többet szeretne tudni szolgáltatásainkról, kérjük, töltse ki ezt az űrlapot és írja be kérdését röviden. Kollégánk rövidesen keresni fogja Önt. (A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.)
Az üzenetének elküldésével Ön egyúttal elfogadja weboldalunk adatkezelési nyilatkozatát.
Küldés Elküld
Deák Ferenc utca
Deák Ferenc utca
Deák Ferenc utca
Deák Ferenc utca