Albérlet kereső
Kedvencek
Keresés

ALBÉRLET

JELLEMZŐK
Berettyó utca
Azonosító: 494582
Típus: Új építésű
Kerület: XIII. kerület
Emelet: 1
Méret: 37 nm
Szobák: 2
Havi díj / hónap:
135 000 HUF
Listához adom Listához adom
LEÍRÁS

Újépítésű kétszobás lakás kiadó!
Gyönyörű zöldövezetben a Gyöngyösi sétányból nyíló Berettyó utcában 2019-ben átadott vadonatúj lakás hosszútávra, minimum 1 évre kiadó. Az apartman kétszobás, erkélyes, első emeleti, utcára néző, de a környék adottságainak következtében ennek ellenére maximálisan csendes. A fürdőszoba zuhanyzós, mosógép természetesen van benne. A szobákon kívül mindenhol jól kihasználható beépített szekrények vannak, a konyha teljes mértékben gépesített. A lakás bútorozottan kiadó, a megjelölt ár erre az állapotra vonatkozik. A lakáshoz tartozik egy teremgarázs is, ennek bérlése szintén megbeszélés tárgya, a lakás ezzel együtt és enélkül is kiadó.
Bérleti díj jelen állapotban, tehát bútorozottan 135.000.-Ft/hó. A havi rezsi költség 25.000.-Ft. A teremgarázs hely bérleti díja 15.000.-Ft+ennek a közösköltsége, mely 5 ezer Ft alatt van.
Bevásárlási lehetőség, gyógyszertár és minden szükséges intézmény 5 percen belül, beleértve a Duna Plaza-t is!
Minden érdeklődést szeretettel várok!

ELHELYEZKEDÉS
Az ingatlan a térképen található körön belül helyezkedik el.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Ha bármilyen kérdése volna a lakással kapcsolatban vagy többet szeretne tudni szolgáltatásainkról, kérjük, töltse ki ezt az űrlapot és írja be kérdését röviden. Kollégánk rövidesen keresni fogja Önt. (A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.)
Az üzenetének elküldésével Ön egyúttal elfogadja weboldalunk adatkezelési nyilatkozatát.
Küldés Elküld
Berettyó utca
Berettyó utca
Berettyó utca
Berettyó utca