Albérlet kereső
Kedvencek
Keresés

ALBÉRLET

JELLEMZŐK
Anker köz
Azonosító: 563688
Típus: Luxus
Kerület: VI. kerület
Emelet: 2
Méret: 80 nm
Szobák: 2
Havi díj / hónap:
948 000 HUF
Listához adom Listához adom
LEÍRÁS

Egy hálószobás luxus lakást kínálunk kiadásra az Anker közben található házban, a belváros egyik legikonikusabb épületében. Az elegáns butik albérletből gyönyörű kilátás nyílik a belső pesti házakra és tetőkre, valamint a szobor mentén húzódó templomtornyokra. A lakás a második emeleten található, és lifttel is könnyen megközelíthető. Teljes felújításon esett át 2019-ben, és légkondicionált.

Az Anker utca a parti/romkocsmák szívében helyezkedik el, és a zsidó negyed közelében található, számos kávézóval, étteremmel és a város fő látványosságaival.

Az apartman stílusa modern és egyedien elegáns. A nappali szoba és a konyha kombinálja az új és régi elemeket, beleértve az art deco bútorokat, perzsa szőnyegeket, parkettát és fa padlót. A szürke és kék színvilág kellemes és barátságos hangulatot áraszt. A nappaliban kényelmes kanapé, fotel, olvasó-társalgó, nagy asztal és síkképernyős TV áll rendelkezésre. A konyha rendelésre készült és teljesen felszerelt, elektromos tűzhellyel, sütővel, Nespresso készülékkel és minden szükséges konyhai eszközzel, valamint mosó-szárítógéppel.

A nappaliból és a hálószobából nyíló terasz kültéri székekkel rendelkezik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik Budapest központjára.

Az elegáns hálószobában egy franciaágy és egy nagy beépített szekrény található. A második hálószobában egy franciaágyat helyeztek el. Mindkét hálószoba nagy ablakai a csendes belső udvarra néznek, és sötétítő függönyökkel vannak ellátva.

A fürdőszobában kád, zuhanyzó, WC és mosdó található, amelyeket elegáns vintage csempékkel borítottak.

ELHELYEZKEDÉS
Az ingatlan a térképen található körön belül helyezkedik el.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Ha bármilyen kérdése volna a lakással kapcsolatban vagy többet szeretne tudni szolgáltatásainkról, kérjük, töltse ki ezt az űrlapot és írja be kérdését röviden. Kollégánk rövidesen keresni fogja Önt. (A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.)
Az üzenetének elküldésével Ön egyúttal elfogadja weboldalunk adatkezelési nyilatkozatát.
Küldés Elküld
Anker köz
Anker köz
Anker köz
Anker köz