Albérlet kereső
Kedvencek
Keresés

ALBÉRLET

JELLEMZŐK
Mese utca
Azonosító: 781334
Típus: Új építésű
Kerület: XII. kerület
Emelet: Ground
Méret: 52 nm
Szobák: 2
Havi díj / hónap:
250 000 HUF
Listához adom Listához adom
LEÍRÁS

A XII. kerület kitűnő közlekedésű és infrastruktúrájú villanegyedében, a Budagyöngye bevásárlóközpont közelében kiadó egy Csendes, négylakásos villában 2-szobás, 52 nm-es lakás.

A háromlakásos ház Ybl-díjas építész terve alapján készült, környezetében hatalmas ősfák és nagy kertek. A ház minőségi anyagokból, igényes építészeti megoldásokkal, a legkorszerűbb szigeteléssel épült, így a rezsije minimális. Biztonságát kamera rendszer garantálja.

kiadó Pasaréten, a Budagyöngye közelében. A lakás ősfás, parkos környezetben található, közlekedése és infrastruktúrája kitűnő: buszok, villamosok egy saroknyira, a Széll Kálmán téri metró mindössze pár perc, boltok, szolgáltatások, éttermek, fitness lehetőségek, egészségügyi intézmények sétatávolságra. A kis mellékutcában a gépkocsiforgalom minimális, a helyiekre korlátozódik, a parkolás az utcán ingyenes és biztonságos. A lakás központi fűtéses, hang és hőszigetelt, bútorozott és gépesített (mosó-szárítógép, mosogatógép, hűtőgép, víztisztító, páraelszívó, stb.), a biztonságról kültéri kamerák gondoskodnak.
A bérleti díj 600 euro vagy 250.000 Ft/hó + közös költség + rezsi.
A ház többi lakója home office-ban dolgozik, ezért olyan bérlőt keresünk, aki értékelni tudja és megbecsüli a nyugodt, csendes környezetet.

ELHELYEZKEDÉS
Az ingatlan a térképen található körön belül helyezkedik el.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Ha bármilyen kérdése volna a lakással kapcsolatban vagy többet szeretne tudni szolgáltatásainkról, kérjük, töltse ki ezt az űrlapot és írja be kérdését röviden. Kollégánk rövidesen keresni fogja Önt. (A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.)
Az üzenetének elküldésével Ön egyúttal elfogadja weboldalunk adatkezelési nyilatkozatát.
Küldés Elküld
Mese utca
Mese utca
Mese utca
Mese utca